Per què voler treballar a escoleta Koala?

Susana , mestra d’educació infantil, coordinadora del centre i 10 anys treballant a Koala vol explicar als futurs talents d’educació infantil perquè escollir la nostra escola com a lloc per formar-se i créixer en la seva professió i vocació.

“Koala m’ha brindat moltes oportunitats per créixer com a professional, ja que sempre estan al dia amb nous cursos, tallers o esdeveniments que em permeten adquirir nous coneixements i posar-los en pràctica al dia a dia a l’aula. Aquestes oportunitats de progrés són fantàstiques ja que ens permeten avançar al nostre camp.

M’apassiona la meva feina i m’encanta aprendre coses noves perquè els nens gaudeixin i experimentin de la manera més atractiva i significativa. Des de ben petita ja sabia que la meva passió era ensenyar i cuidar els nens i el meu somni va ser possible quan vaig començar a treballar aquí. Poder estimar aquests nens com si fossin alguna cosa teva, proveir totes les seves necessitats, donar-los afecte i amor; poder establir aquest vincle tan bonic entre mestre-alumne, ja que aquesta etapa és tan important per al seu desenvolupament.

També cal crear un ambient segur. La meva feina es veu reconeguda diàriament a través d’una simple mirada o somriure d’un nen, quan veus que està feliç i això m’omple tantíssim que fa que cada dia vingui feliç a treballar, amb ganes d’ensenyar i aprendre’n, que sens dubte en són un exemple. Com ens va ensenyar Maria Montesorri “Des del propi nen aprendrà a perfeccionar-se com a educador.”

Cada cop tenim famílies molt més exigents amb l’ensenyament dels seus fills i això ens permet que tot l’equip docent treballi diàriament en activitats cridaneres i riques per als infants, on sens dubte aprenguin jugant. La nostra metodologia es basa que el nen és el centre del seu aprenentatge. A les aules hi ha diferents racons de joc i és el nen qui tria que jugar, sempre amb la mirada de l’educadora per si necessita la nostra ajuda, és el centre en tot moment. Cal tenir en compte que “Qualsevol ajut innecessari és un obstacle per al seu desenvolupament.” – Maria Montessori.

Koala és sens dubte la meva segona casa, on em sento realitzada professionalment i personalment, i animo tant les que comenceu de pràctiques de tècnic superior en educació infantil i grau de magisteri com les que ja teniu una llarga experiència que ens trieu per al vostre desenvolupament professional.

Per tenir èxit a Koala, tan sols heu de donar moltíssim amor a cada petit, reptar-te cada dia a pensar noves formes de com donar-los valor, educar-los, ajudar-los amb respecte que es desenvolupin físicament i socialment, i que se’n vagin a l’escola de majors plens d’autoestima i felicitat.” kocaeli escort

Si vols treballar amb nosaltres, no dubtis a enviar-nos el teu CV a través de la nostra pàgina web .

Add your thoughts

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

×