Baby led weaning a l’escoleta

Com sol passar, les modes sempre tornen. I una cosa que feien les nostres àvies i besàvies ara ha tornat amb el nom baby led weaning . Aquest mètode sestà fent molt popular, i per bons motius, ja que compta amb molts avantatges per als petits i les famílies . Vols saber en què consisteix i quins en són els beneficis?

Què és el baby led weaning ?

El baby led weaning també és anomenat deslletament dirigit o alimentació complementària dirigida. I és el procés mitjançant el qual els nadons comencen a menjar aliments sencers adequats a la seva mida complementaris a la llet materna. El mateix nadó els escull en funció del que més li agradi. Però això sí, no val cap aliment. Han de ser aquells que pugui agafar amb les mans i puguin aixafar amb el paladar i la llengua . A més, es trien en funció de les necessitats nutricionals adequades per a la seva edat.

En altres paraules, amb aquest mètode, us presentem al nadó un plat amb aliments com verdura o peix bullits, fruites toves, etc. I ell/ella tria els que vol i els agafa amb les mans per menjar-se’ls . Així mateix, els adults ho fan respectant la gana el nen, no els obliguen a menjar. L’ OMS recomana començar l’alimentació complementària als sis mesos i és quan ha de començar aquest mètode. muş escort

Quins són els beneficis i com s’apliquen a l’escoleta?

En primer lloc, el petit aprèn a reconèixer la seva gana, ja que deixa de menjar quan està saciat . A més, no es força que els nens mengin, així que és poc probable que adquireixin algun tipus d’aversió al menjar. A Escoleta Koala, en cas que ho demani la família, fem el mateix. Deixem que el petit mengi quan tingui gana, però sempre amb supervisió . Si el nadó no està llest per menjar sòlids del nostre menu nutricional (normalment entre 0 i 1 anys), a Koala donem el menjar que ens portin els pares. Això pot ser des de llet materna, bròquil bullit, etc. Nosaltres els ho preparem, servim i vigilem.

D’altra banda, en menjar amb les seves pròpies mans aliments de la mida adequada, la coordinació ull-mà-boca es desenvolupa amb rapidesa, i les seves habilitats psicomotrius milloren . Així mateix, mengen més saludable, ja que els aliments ideals per a aquest mètode són frescos i naturals, no processats. Igualment, a la nostra escola els donem als nens els aliments que els mateixos pares ens proporcionen i en la forma en què ens ho portin a les edats de zero a un any. Per tant, sempre controlaran la seva alimentació, a més d’informar-vos de la quantitat que han menjat a través de la nostra agenda digital Baby Control .

Així que és una gran idea començar amb aquest mètode, ia Escoleta Koala estem per ajudar-te . Consulta el nostre projecte educatiu per saber-ne més sobre nosaltres.

Add your thoughts

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

×