Escoleta Koala: Tenint cura dels Nens Més enllà de l’Educació

A Escoleta Koala del Polígon de Son Castelló a Palma, creiem que la cura dels nens va més enllà de proporcionar una educació de qualitat. La nostra filosofia se centra en el benestar integral de cada nen, i això vol dir brindar-los una atenció que abasta totes les àrees del seu desenvolupament. Ens enorgulleix presentar el nostre lema #BeyondEducation, que reflecteix el nostre compromís d’oferir una cura completa i holístic als petits que atenem.

Educació de Qualitat i Molt Més

Tot i que l’educació és una part fonamental del que fem a Escoleta Koala, hem anat un pas més enllà per garantir que els nostres nens rebin una atenció completa. Aquí, no només ens preocupem pel desenvolupament acadèmic, sinó que també ens enfoquem en el seu benestar físic, emocional i social.

Serveis especials que fan la diferència

Visita Pediàtrica Setmanal

La nostra incorporació més recent és la visita pediàtrica setmanal. Això significa que un pediatre de renom a l’illa, Jorge Muñoz, estarà present a les nostres instal·lacions cada setmana per fer un seguiment i revisió de la salut dels nens. Això brinda als pares la tranquil·litat de saber que els seus fills estan sent monitoritzats de prop per un professional de la salut.

Psicopedagoga Setmanal

La nostra psicopedagoga treballa en estreta col·laboració amb els infants, pares i mestres per abordar qualsevol desafiament o inquietud que pugui sorgir. Això garanteix que cada nen rebi latenció personalitzada que necessita per prosperar en un ambient segur i acollidor.

Professora Nativa Anglesa

L’exposició primerenca a un segon idioma és inavaluable. Comptem amb una professora nativa anglesa que introdueix els nens a l’idioma d’una manera divertida i envoltant, ajudant-los a desenvolupar habilitats lingüístiques des d’una edat primerenca.

Nutrició Equilibrada

El nostre menú ha estat dissenyat per un nutricionista expert per garantir que els nostres nens rebin una dieta equilibrada i saludable. Promovem hàbits alimentaris saludables des del principi.

Perruqueria Mensual

Sabem que no és fàcil per als nens i les famílies anar a una perruqueria, aconseguir que estigui còmode i deixar-se tallar el pèl sense cap estrès per a cap de les parts, ni ells, ni vosaltres, ni els professionals (que també pateixen). Ara imagina’t recollir el teu petit de l’escoleta com qualsevol dia i que tingui ja el pèl tallat, seguint les adreces que li vas donar, i fet al seu entorn de confiança, sobre la seva educadora si cal, i per una perruquera amb més de 20 anys dexperiència.

El nostre Compromís

A Escoleta Koala, estem compromesos amb el benestar integral dels nens. Creiem que, en cuidar de manera holística els nostres petits, estem brindant una base sòlida per al seu creixement i desenvolupament. Amb el nostre lema #BeyondEducation, reafirmem el nostre compromís d’anar més enllà del que és acadèmic i assegurar-nos que cada nen que passa per les nostres portes rebi una atenció completa i amorosa.

Uneix-te a la nostra Comunitat

Et convidem a unir-te a la comunitat d’Escoleta Koala a Palma i experimentar el nostre enfocament únic a la cura infantil. El nostre equip altament qualificat i dedicat és aquí per donar suport a la teva família a cada pas del camí. Junts podem construir un futur brillant i saludable per als nostres nens.

No dubtis en contactar-nos per obtenir més informació sobre els nostres serveis i com podem ajudar la teva família.

A Escoleta Koala estem més enllà de l’educació. Som aquí per al benestar dels teus fills!

Add your thoughts

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

×